STEDON Slimme stedelijke Producten

Voetbaldoelen voor een speelplaats

Home Sitemap Voetbaldoelen voor een speelplaats
Bent u op zoek naar voetbaldoelen voor een speelplaats? STEDON openbare inrichting en leefbaarheid is hierin gespecialiseerd! Een speelplaats in een woonwijk heeft verschillende doeleinden, namelijk: kinderen meer te laten bewegen en het heeft een sociale functie. Voetbaldoelen zijn al jarenlang één van de belangrijkste elementen op een speelplaats, waar veel kinderen elkaar treffen. Ontdek hieronder alle mogelijkheden van voetbaldoelen voor een speelplaats!

Vul ons contactformulier in

Speelplaats met voetbaldoelen brengt de ouders samen

 

Voetbaldoelen voor een speelplaats

Een speelveld of speelplein heeft niet alleen als doel om kinderen te laten bewegen en spelen, ook ouders hebben er baat bij. De kinderen treffen elkaar namelijk op een centraal punt en hierdoor kunnen ook de ouders elkaar ontmoeten en bijpraten. Dit maakt een speelplaats tot een sociale en levendige plek in uw woonwijk. Wat hoort er allemaal in een speelplaats? In elk geval voetbaldoelen natuurlijk!

Waarom voetbaldoelen voor een speelplaats?

Een voetbaldoel is altijd, in elke woonwijk, een goede keuze voor een speelplaats of speelplein. Waarom? Om het simpele gegeven dat voetbal nog steeds een populaire sport is om te beoefenen. Kinderen spelen voor de lol of kunnen hun droom proberen waar te maken in hun eigen wijk: profvoetballer worden. Misschien voetbalt er straks wel een jong talent op uw speelplaats. Voetbaldoelen hebben een aantrekkelijke functie. Elke vrije middag en weekend wordt benut rondom de voetbaldoelen. Natuurlijk is het een goed idee om naast deze voetbaldoelen ook te denken aan een uitbreiding in de zin van basketbalpalen of een tennistafel, voor degene die niet van voetbal houden. Dit draagt allemaal bij aan het stimuleren van beweging en het sociale contact van kinderen onderling.

Welke voetbaldoelen passen bij onze speelplaats?

 

Voetbaldoel, voetbalgoal, goal, voetbaldoelen, voetbalgoals, professioneel voetbaldoel, voetbaldoel voor schoolplein, voetbaldoel voor speelveld

Voetbaldoelen moeten tegen een stootje kunnen en zijn daarom gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. En laten wij daar nou heel lang ervaring in hebben. Bij STEDON kunt u kiezen uit voetbaldoelen, maar ook voor doelen die evengoed geschikt zijn voor hockey en handbal. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het aanleggen van een ruimte waarin een voetbaldoel is verwerkt, zoals een pannaveld, trapveldjesportkooi of combidoelen. Alles is mogelijk! Wij hebben enorm veel ervaring op dit gebied, dus vraag naar de mogelijkheden!

Vul ons contactformulier in

Meer informatie over voetbaldoelen op uw speelplaats? Neem contact op!

De voetbaldoelen, geschikt voor een speelplaats, van STEDON zijn degelijk en gaan lang mee. Een groot voordeel is dat de voetbaldoelen weinig onderhoud nodig hebben. Onze voetbaldoelen worden ook wel ‘hufterproof’ genoemd. Bent u al overtuigd?! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in het overzicht of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.