Voetbaldoelen voor een speelplaats

Home Sitemap Voetbaldoelen voor een speelplaats

Bent u op zoek naar voetbaldoelen voor een speelplaats? Leest u dan zeker verder! Een speelplein heeft meerdere doelen en één daarvan is om kinderen meer te laten bewegen en daarnaast heeft het ook een sociale functie. Een voetbaldoel mag natuurlijk niet ontbreken op een speelplaats waar veel kinderen elkaar treffen. Ontdek hieronder alle mogelijkheden van voetbaldoelen voor een speelplaats!

Een sociale plek voor jong en oud

Een speelveld of speelplein heeft niet alleen als doel om kinderen te laten bewegen en spelen, ook ouders hebben er baat bij. De kinderen treffen elkaar namelijk op een centraal punt en hierdoor kunnen ook de ouders elkaar ontmoeten en bijpraten. Dit maakt een speelplaats tot een sociale en levendige plek in een woonwijk. Wat hoort er allemaal in een speelplaats? In elk geval voetbaldoelen natuurlijk!

Waarom voetbaldoelen voor een speelplaats?

Een voetbaldoel is een uitstekende keuze voor een speelplaats of speelplein, want voetbal is nog steeds een populaire sport om te beoefenen. Elk kind dat van voetballen houdt, droomt ervan om op een dag een profvoetballer te worden. Misschien voetbalt er straks wel een jong talent op uw speelplaats. Omdat voetbal zo populair is, zal het ook meer kinderen aantrekken die mee willen doen. Dit draagt allemaal bij aan het stimuleren van beweging en het sociale contact van kinderen onderling.

Verschillende soorten mogelijkheden

Voetbaldoelen moeten tegen een stootje kunnen en daarom zijn ze gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Bij Stedon kunt u kiezen uit verschillende doelen voor bijvoorbeeld: voetbal, hockey en handbal. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het aanleggen van een ruimte waarin een voetbaldoel is verwerkt. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een pannaveld, trapveldje, sportkooi of combidoelen. Er is veel mogelijk en we denken daarom ook graag met u mee om een speelplaats te creëren dat aan uw wensen voldoet.

Kies voor kwaliteit

De voetbaldoelen van Stedon zijn degelijk en gaan lang mee. Een groot voordeel is dat de voetbaldoelen weinig onderhoud nodig hebben en ze zijn ‘hufterproof’. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in het overzicht of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.