Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 7 juli 2020


Pannakooi zorgt voor saamhorigheid tussen jeugd en kinderen

Een pannakooi kan dienen als middelpunt van uw wijk en daardoor zorgen voor saamhorigheid tussen jeugd en kinderen. Hier verzamelen kinderen en jeugd zich om verschillende voetbalspellen te spelen, zoals pannavoetbal.

Samen sporten met een pannakooi is gegarandeerd plezier!

Trucjes met de bal, passeerbewegingen; dat zijn dingen waar de kinderen mee bezig houden wanneer ze met z’n allen een pannakooi betreden. De één wil zo snel mogelijk scoren, de ander haalt verschillende trucs uit met de bal. Vele scholen en activiteitenorganisaties hebben al een Pannakooi, waardoor deze sportkooi voor kinderen en jeugd vaak bekend terrein is. En u weet; niks is beter voor een kind dan buiten in beweging zijn. Wij zetten ons hier als bedrijf dan ook al jaren voor in.

  

Pannakooi voor jeugd en kinderen in elke gemeente, stad of wijk

Is er ruimte voor een sportgelegenheid voor jeugd en kinderen in uw gemeente, stad of wijk? Een pannakooi is ideaal, omdat deze relatief klein is en altijd past op een schoolplein, park of speelveldje. U heeft altijd overzicht en hij is erg veilig, door het gebruik van sportpanelen. Door de geluiddempende materialen  en de manier van produceren wordt het lawaai ook nog eens gereduceerd en is de kans op geluidsoverlast zeer beperkt.

Pannakooi voor jeugd en kinderen, geheel  naar wens en op maat gemaakt

Elke gemeente, stad en wijk is anders. Mocht u een specifieke wensen hebben wat betreft de omvang, vorm, kleur, etc. van een pannakooi, dan kunt u bij ons terecht! Wij bieden niet alleen standaard ontwerpen, zoals onze Panaveld 1 t/m 6, wij produceren ook  producten geheel op maat voor uw gemeente! Onze pannakooien worden geproduceerd in onze eigen fabriek, dus wij hebben alles zelf in de hand. Ook de montage doen wij zelf. Als u hier meer over wilt weten kunt u onze ‘over ons’ pagina raadplegen.

Velen gingen u voor

In de afgelopen jaren is de pannakooi steeds populairder geworden. Niet alleen op scholen, maar zeker in woonwijken. Een pannakooi is namelijk compact en is daarom al snel geschikt voor elke soort wijk. We hebben inmiddels heel veel gemeentes mogen voorzien van een pannakooi, waardoor vele kinderen heerlijk buiten kunnen sporten en bewegen. Hieronder geven we twee voorbeelden van gerealiseerde projecten:

Bekijk meer pannakooien voorbeelden

Heeft u specifieke wensen?