Achter de schermen: Anne
In deze serie ‘achter de schermen’ laten we je kennis maken met het team achter Stedon. Hoe zijn de werknemers bij Stedon terecht gekomen en wat is hun visie? Je leest het in deze serie, die begint met een paar vragen aan onze werknemer Anne!
Wie is Anne? Anne is maart 2019 bij Stedon begonnen als planner, na het behalen van zijn diploma Technische Bedrijfskunde.
Anne, hoe ben je bij Stedon terecht gekomen? Antwoord: één van de eigenaren van Stedon is een goede kennis. Via via is het balletje gaan rollen. Stedon was op zoek naar een planner/werkvoorbereider. Waar dit eerst tussen neus en lippen werd medegedeeld, leidde dit uiteindelijk naar een serieus sollicitatiegesprek en zit ik nu helemaal op mijn plek in deze functie bij Stedon.
Welke functie heb je bij Stedon? Antwoord: Planner / Werkvoorbereider
Wat vind je het leukste aan het werk wat je doet? Antwoord: Het leuke aan het werk is de veelzijdigheid in de werkzaamheden. Er is geen dag hetzelfde. Daarnaast maken de mensen, zowel binnen (de collega’s) als buiten (de klanten) Stedon, het werk leuk. Ik vind het prettig om mensen een plezier te doen. Bijvoorbeeld door werkzaamheden leuk te maken en ook door klantwensen zo af te stemmen met de planning dat er allemaal blije gezichten komen. Dat vind ik het allerleukst!
Wat vind je het minst leuk aan het werk wat je doet? Antwoord: Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Zo ook bij Stedon. Deze fouten komen ook op mijn bordje. Dit soort nieuws is soms vervelend om terug te koppelen naar een klant of leverancier. Dat zijn telefoongesprekjes waar ik wel eens tegenop kijk. Anderzijds zijn deze gesprekken natuurlijk ook weer uitdagingen, omdat je problemen zo spoedig mogelijk en zo goed mogelijk wilt oplossen.
Kun je een gemiddelde dag omschrijven? Antwoord: Mijn dag begint vaak met het beantwoorden van mails, maar er komt dan vaak al snel iets tussendoor. Zaken als het regelen van transport en montageplanning, bestellingen doen en telefoongesprekken met de vertegenwoordigers of klanten. Maar ook vele hand- en spandiensten er om heen. Er is eigenlijk niet een ‘standaard dag’ te omschrijven. Dit geeft maar weer eens aan hoe veelzijdig dit werk is.