Voetbalkooi of pannakooi kopen Groningen

Pannakooi Groningen

Wilt u een pannakooi kopen in Groningen? De pannakooien van STEDON worden in eigen fabriek gemaakt in Leeuwarden, waardoor wij direct een voetbalkooi op maat kunnen leveren. Ook de montagewerkzaamheden worden gedaan door onze vaste montageploeg. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van kleinere machines, waardoor ook moeilijk bereikbare locaties in Groningen geen probleem zijn. Omdat STEDON zijn eigen producten produceert worden de elementen in kleine handzame onderdelen gemaakt, zodat de vervolgens makkelijk te monteren zijn. Tot slot beschikt STEDON ook nog eens over eigen transport met een 28 tonmeter autolaadkraan en een reikwijdte van 12,5. Dit maakt alles bij STEDON erg flexibel en efficiënt.

De voetbalkooien en pannakooien van STEDON worden onder anderen toegepast bij:

 • Sportverenigingen
 • Onderwijsinstellingen
 • Recreatieondernemingen
 • Speeltuinen
 • Openbare pleinen

Bekijk meer pannakooien voorbeelden

Heeft u specifieke wensen?

Ik heb interesse in pannakooien in Groningen: hoe veel kost dit?

Wanneer u interesse heeft in een voetbalkooi of pannakooi in Groningen is het logisch dat u wilt weten wat de kosten zijn. De kosten van een pannakooi of pannaveld worden bepaald door een aantal elementen. De prijzen van onze pannakooien verschillen per maatwerkproduct. Ze variëren van 2995.- tot 10.960,-.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Hieronder ziet u twee verschillende soorten pannakooien die wij reeds geleverd hebben. Ze verschillen nogal van prijs. De goedkoopste pannakooi, oftewel voorbeeld 1 ( van 2995,- ), bestaat uit

 • een doorsnede van 6.60 m (ovaal)
 • een hoogte van 0.60 / 1.20 / 0.60 m.
 • Gebruik gemaakt van NSK sportpanelen en verzinkt of corten.

Het 2e voorbeeld ( van 10.906,-) bestaat uit:

 • een doorsnede van 6 meter
 • Hoogte van 200 cm,
 • DSM ( optie: SSM )
 • Doelen: tubegoal 125.

En zo zijn er nog vele andere voorbeelden van pannakooien. U ziet dat de extra kosten ontstaan door extra opties en materiaal. Het is aan u wat u liever wel of niet wilt.

Wilt u meer voorbeelden met bijbehorende prijzen zien? Klik dan hier.

Hoeveel ruimte neemt een pannakooi in beslag?

  Pannakooi Groningen

In vele gemeentes, en zo ook in Groningen, zien we dat er niet altijd veel ruimte is voor openbare inrichting. Wij adviseren u graag over het formaat pannakooi voor de speelruimte die u beschikbaar heeft. Op een groot veld kunnen meer spelers tegelijk spelen, maar op een klein veld ligt het speltempo nog wat hoger en komt het bijvoorbeeld meer op technische vaardigheden aan. Wat beide zorgt voor veel plezier. Advies over een pannakooi kopen in Groningen? Neem direct contact op!

Keuze uit afmetingen, kleuren en modellen bij STEDON

De pannakooien van STEDON zijn in verschillende afmetingen, kleuren en modellen leverbaar. Onze pannakooien zijn gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, zodat uw kooi een lange levensduur heeft. Ook heeft u de keuze uit een vaste of verplaatsbare pannakooi.  Zoals we al eerder aangaven: we leveren maatwerk en geen kant-en-klaar product.

Pannakooi is de plek voor kinderen en jongeren tegenwoordig

Pannakooi Groningen

Steeds meer scholen en gemeentes in Nederland schaffen een pannakooi aan voor de jeugd. En dat is ook niet zo gek:  het is meer dan een veld met hekken eromheen. Het is vaak dé plek waar kinderen en jongeren uit de wijk of school samenkomen. Ze delen vreugde van het winnen en leren omgaan met verlies. Bovenal maken ze heel veel plezier met elkaar en leren ze nieuwe mensen kennen. Een pannakooi stimuleert een actieve en sociale levensstijl onder jongeren: kortom een ideale ontmoetingsplek met ook nog een sportief karakter. STEDON biedt dan ook een compleet aanbod gericht op de jeugd, omdat we deze actieve levensstijl willen stimuleren in Nederland!

Pannakooi in Groningen ook heel populair

Vraag een gemiddelde jongere over pannavoetbal en hij of zij zal dit kennen. Straatvoetbal en pannavoetbal zijn inmiddels populaire bezigheden in de vrije tijd van menig jongeren. Het is een partijvorm binnen het straatvoetbal en kan één tegen één gespeeld worden, maar ook in partijen. Bij pannavoetbal draait het niet om de goals maar om het respect als je je tegenstander weet af te troeven met een panna. De panna is een beweging waarbij iemand de bal tussen de benen van de tegenstander door speelt. Pannavoetbal heeft vaak veel publiek: het is om te zien welke passeerbewegingen, trucjes met de bal, etc. worden toegepast.

Interesse in een pannakooi in Groningen

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk meer pannakooien voorbeelden

Heeft u specifieke wensen?