Skateramp of miniramp kopen Nederland

Een skateramp of miniramp kopen in Nederland? Stedon maakt al jaren skateramps voor de inrichting van een openbare ruimte. Wij hebben een divers aanbod en denken graag met u mee over de inrichting.

Een skateramp is niet het zelfde als een half pipe. Een half pipe is namelijk van oorsprong letterlijk een halve pijp. Een skateramp is daarmee LAGER dan een half pipe. Het platte gedeelte in het midden van de ramp, die bij een skateramp aanwezig is, ontbreekt bij een half pipe. Door de lagere hoogte is een skateramp heel geschikt voor het trainen van nieuwe tricks, voor zowel beginners als gevorderden. De half pipes ziet u daarom nog maar weinig in Nederland.

Skateramp voor alle weersomstandigheden in Nederland

Bij het produceren van een skateramp of miniramp in Nederland moeten we uiteraard rekening houden met de verschillende weersomstandigheden. Wat wij uiteraard het allerbelangrijkste vinden bij de realisatie van een skateramp is dat deze geschikt is voor veilig buitengebruik. We maken daarom uitsluitend gebruik van sterke, robuuste materialen, waaronder beton en staal, die onder alle weersomstandigheden tegen een stootje kunnen.

Skateramp met standaard afmeting of maatwerk

Veel trucs worden gedaan over de gehele breedte van de helling. Daarom geldt de regel: hoe breder hoe beter! Onze skateboard ramps zijn daarom standaard minstens vijf meter breed. Heeft u voorkeur voor andere afmetingen? Geen probleem. Wij produceren al onze producten zelf, waardoor maatwerk ook tot de mogelijkheden behoort.  Ons reguliere aanbod bestaat momenteel uit onderstaande producten.

  • Basic miniramp: de Basic Miniramp is de standaard gelijkvloers minramp die in drie verschillende hoogten (98, 125 en 150 cm) geleverd kan worden.  Met een standaard breedte van zes meter. Dit is het ideale toestel voor de openbare ruimte en biedt zowel voor beginners als gevorderden een veilige manier om de sport uit te oefenen.
  • Miniramp met extension, subbox en elevator: boven een bepaalde breedte is het nuttig om de standaard mini-ramp te voorzien van extra’s om meer variaties van tricks te kunnen maken. Dat is deze miniramp.
  • Miniramp met wallride, extension en elevator: een grote wallride, een extension en een elevator maakt het mogelijk om in deze Mineramp hoge snelheid te maken voor bikes en goede skaters.

Bekijk onze gerealiseerde projecten om te bekijken wat we al voor onze klanten hebben mogen realiseren.

 

Skateramp of een heel skatepark in Nederland?

Wilt u een skateramp? Of wilt u een heel skatepark in uw gemeente in Nederland? Beide is namelijk mogelijk. Dit ziet u ook terug in onze gerealiseerde projecten. Skateramps zijn universeel en kunnen worden geïnstalleerd op vrijwel elk oppervlak. Ze zijn heel goed te combineren met andere inrichtingselementen voor jong en oud. Als u dus een multifunctionele ruimte wilt creëren waar jong en oud zijn of haar hobby kan uitoefenen, dan is een skateramp een mooie aanvulling.  Stedon heeft ook alles in huis om uw openbare ruimte tot een compleet skatepark om te toveren. Daarbij kunt u denken aan skatepoolscurbs en eventueel ook aanvullingen met BMX elementen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in een skateramp of miniramp in uw gemeente in Nederland en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij gaan graag met u in overleg. Voor elk gebied en elk idee weten wij een passende oplossing te maken; wij zijn één van de weinige bedrijven die maatwerk leveren.