STEDON Slimme stedelijke Producten

De juiste skatetoestellen kopen

Home Sitemap De juiste skatetoestellen kopen

Skaten hoort nu eenmaal bij onze samenleving. Dat was niet altijd het geval, maar sinds de jaren 80 heeft de sport zich ontwikkeld tot een onlosmakelijk onderdeel van de maatschappij. Het skaten draait om behendigheid, evenwicht, snelheid en durf. Een sport dat erg intensief kan zijn! Het blijft echter laagdrempelig, de skater kan de sport in zijn eigen tempo beoefenen. Daarom is het belangrijk een skatepark goed uit te rusten met de juiste toestellen. Het kopen van skatetoestellen lijkt misschien ingewikkeld, gelukkig staan onze ervaren skate-specialisten voor u klaar.

Wat is nou precies ‘skaten’?

Skaten is een relatief jonge sport. Skateboarden is in 1950 bedacht door surfers, die graag ook op land wouden ‘surfen’. De term ‘skaten’ omvat zowel Skateboarden, Inline-skating en rolschaatsen. Op een skatebaan vinden we ook vaak BMX-ers! Duidelijk is dat een skatepark een plek is waar men elkaar ontmoet en een sport beoefent. De inrichting van een skatepark heeft veel invloed op het succes van het park. Het is belangrijk dat er voor alle soorten skaters en BMX-ers de juiste toestellen aanwezig zijn. In ons ruime assortiment hebben wij allerlei skatetoestellen waar u uit kunt kiezen. U creëert namelijk een uitdagend park door de juiste skatetoestellen te kopen.

Het aanleggen van een skatepark en het kopen van skatetoestellen

Een skatepark hoeft niet groot te zijn. Een uitdagend skatepark kunt u al samenstellen door een combinatie van de juiste toestellen. Zo kan het park al bestaan uit twee of drie toestellen en toch razend populair zijn in de buurt. Om een skatepark te creëren zijn er een aantal belangrijke stappen die u niet mag overslaan. Zo begint het bij het uitzoeken van de juiste locatie, het bepalen van de grootte van het park, het ontwerp maken, skatetoestellen kopen en uiteindelijk beginnen met de bouw. Wilt u meer informatie over het aanleggen van een skatepark? Neem dan zeker een kijkje tussen onze voorbeeldparken en onze gerealiseerde skateparken.

Skatetoestellen kopen bij Stedon

Onze ervaren skate-specialisten staan u vrijblijvend te woord om al uw vragen over een skatepark en skatetoestellen te beantwoorden. De skatetoestellen van Stedon zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn de toestellen ook op maat te realiseren waar nodig. Zo creëert u exact het skatepark die u voor ogen had. Neem nu contact op met ons en wij helpen u snel aan de perfecte skatetoestellen voor uw skatepark. Lees ook meer over hoe een skatepark wordt opgebouwd of neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten.

Meer weten over skatetoestellen kopen?

Of ga naar onze contactpagina >