STEDON Slimme stedelijke Producten

Skatepark aanleggen

Home Sitemap Skatepark aanleggen

Wilt u een skatepark aanleggen in een openbare ruimte en bent u op zoek naar een betrouwbare partner die dit voor u kan realiseren? Er komt veel kijken bij het ontwerpen en het aanleggen van een skatepark. De keuzes die er worden gemaakt in de ontwerpfase zijn bepalend voor het eindresultaat. Stedon heeft alles in huis om een skatepark of BMX park voor u te realiseren.

Waarom een skatepark aanleggen?

Skateboarden, skaten en BMX is al jarenlang mateloos populair onder jongeren. De skateparken zijn niet alleen belangrijk voor het uitvoeren van de hobby’s, maar ook voor de sociale contacten. Bovendien stimuleert een skatepark de beweging van jongeren. Het is een veilige en vooral gezellige plek voor jongeren om elkaar te treffen. Jongeren kunnen naar hartenlust nieuwe tricks uitproberen zonder dat ze een belemmering vormen voor andere weggebruikers.

Een skatepark of een BMX park?

De combinatie van een skatepark en een BMX park blijkt een hele goede te zijn. Veel skateparken zijn al voor een gedeelte geschikt voor beide doelgroepen, maar toch ontbreken er meestal een paar toestellen die wel erg geliefd zijn bij BMX’ers. Gelukkig zijn er talloze oplossingen om beide doelgroepen samen te brengen in één skatepark. Een voorbeeld hiervan is het toevoegen van een Bike funbox, waar ook inline skaters weer gebruik van kunnen maken.

Skatepark op maat

Ons assortiment van toestellen is ruim en daarom denken wij graag met u mee om tot een functioneel ontwerp van het skatepark te komen. Wij ontwerpen skateparken op maat en daarbij houden we rekening met de juiste flow van diverse skate-elementen. De skate-elementen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ontwerpen die we voor u kunnen realiseren? Bekijk dan de mogelijkheden en concrete voorbeelden in ons overzicht. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bent u benieuwd hoe de bouw van een skatepark in zijn werk gaat? U ontdekt het in onderstaande video.