STEDON Slimme stedelijke Producten

Een schone(re) wereld, dat wilt u toch ook

Home Nieuws Een schone(re) wereld, dat wilt u toch ook

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 28 oktober 2019


Plastic Soep, u heeft het vast wel eens gehoord. Maar als u denkt dat dat alleen aan de andere kant van de wereld is… neen. Want na maar 9 dagen duiken hebben duikers al 2500 kilo aan afval uit de Noordzee gevist! Hier hebben wij natuurlijk een groot aandeel in. Maar nog belangrijker is: wat gaan we hier aan doen?

Afvalbak 8M

Afvalbak 8M

Afvalbakken voor uw gemak

Misschien herkent u het wel: u eet een stuk fruit en wilt dan graag de toch iets wat natte schil weggooien. Maar soms is er in de weide omgeving geen afvalbak te bekennen, maar om zo’n schil de hele tijd in de jaszak te bewaren is ook niet echt prettig. Nu hoeven we de openbare ruimte natuurlijk niet helemaal vol te zetten met afvalbakken, maar ja als er niet voldoende gelegenheid is om ons afval weg te gooien…. U raadt het al, dan beland het vaak op de grond.

Een afvalbak is dus wel een belangrijk middel om er voor te zorgen dat het afval zo weinig mogelijk rondslingert op straat.

Elk probleem zijn oplossing

Blikmikker met snij ontwerp,afvalbakken, afvalbak metaal, afvalbak openbare ruimte, afvalbak voor buiten

Blikmikker met snij ontwerp

Voor elk type afvalprobleem is vaak wel een oplossing te bedenken. In de buitenruimte komen we de afvalbak waar je, in principe, alles in kunt gooien het meeste tegen. Maar er is meer. Zo is er bijvoorbeeld een hondenpoep afvalbak of een afvalbak om de barbecue kolen in weg te gooien. Maar misschien wilt u liever het afval direct scheiden, of heeft u een leuk idee om het weggooien van afval aantrekkelijker te maken.

Maar naast het type afvalbak is het ook van belang dat het past in het beeld van uw buitenruimte. U zoekt wellicht een met hout afgewerkte afvalbak voor in een bos of park voor een natuurlijke uitstraling. Of u heeft een speciaal ontwerp waar uw gemeentewapen of logo in moet worden verwerken.

Kortom u kunt het zo gek niet bedenken, wij lossen het afvalprobleem graag met u op.

Meer weten over onze afvalbakken?