Kaatsmuur

U bent op zoek naar een kaatsmuur voor bij u in de buurt? Of dit nu is voor een openbare ruimte, sportclub of voor commerciële doeleinden, Stedon levert kwalitatief sterk producten voor de openbare ruimte.

Wat is Muurkaatsen / Wallball

Muurkaatsen, ook wel Wallball genoemd, is een combinatie van kaatsen en squash. Je speelt het spel met de hand, een speelveld en een kaatsmuur. Met de blote hand, of met een handschoen, sla je de rubberen bal tegen de muur zodat de tegenpartij de bal niet terug kan slaan. Muurkaatsen is een snel en uitdagend spel. En omdat de spelregels eenvoudig zijn te leren kan het door alle niveaus worden gespeeld. Een kaatsmuur is dus een waardevolle aanvulling in uw sportveld.

 Een complete inrichting

Een sport- en speelplaats is vaak meer dan alleen een kaatsmuur, sportkooi of speeltoestellen. U wilt graag een plek creëren waar iedereen kan samen komen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld banken of jongeren ontmoetingsplekken, maar ook aan afvalbakken om het schoon te houden bij de sport-/ speelplaats. Stedon heeft ruimschoots ervaring bij het inrichten van de buitenruimte. Wij adviseren u graag over hoe u de ruimte zo optimaal mogelijk kan indelen naar aanleiding van uw wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Kaatsmuur muurkaatsen

Kaatsmuur