STEDON Slimme stedelijke Producten

De beste sportvloeren voor sporters

Home Onze Producten Sport en spel De beste sportvloeren voor sporters

Uit rapportage van het CBS blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders wekelijks sporten. De grootste groep doet aan buitensporten zoals voetbal, hockey en tennis. Het blijkt eveneens dat wij Nederlanders steeds vaker aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen voldoen en deze trend lijkt zich flink door te zetten in de komende jaren. Het is echter belangrijk deze trend te stimuleren door ervoor te zorgen dat er voldoende mogelijkheden zijn voor mensen die willen sporten. Zo kunt u bijvoorbeeld een speelplaats, voetbalveld of sportkooi laten aanleggen. Welk sportmogelijkheid u ook wilt aanleggen, het begint bij het aanleggen van de beste sportvloeren. Wij vertellen u graag wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Sportvloeren van Drainbeton, kunstgras of rubberen veiligheidsondergrond

De keuze van de juiste sportvloer voor u is erg belangrijk voor onder andere de veiligheid en de spelbeleving. Bij het aanleggen van sportvloeren voor buiten zijn er nog een aantal aspecten die van groot belang zijn, zoals milieuvriendelijkheid, levensduur en weerbestendigheid. De sportvloer moet namelijk zeker wel tegen een stootje kunnen. Er mogen ook geen scheuren in de vloer komen waardoor de veiligheid in het geding komt. Kortom: sportvloeren voor buiten moeten van hoge kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en de veiligheid vooropstellen.

Ons aanbod van sportvloeren

Bij Stedon weten wij wat werkt en wat niet werkt. Onze producten sluiten naadloos aan op uw wensen. Zo hebben wij ook bijvoorbeeld sportvloeren van Drainbeton. Drainbeton is door haar milieuvriendelijkheid en de lange levensduur het meest geschikte materiaal voor sportvloeren die buiten worden aangelegd. U leest hier alles over Drainbeton. Naast het waterdoorlatende Drainbeton kunt u bij ons ook kiezen voor een sportvloer van kunstgras. Net als Drainbeton kan kunstgras onder alle weersomstandigheden gebruikt worden en vergt het weinig onderhoud. Tot slot kunt u ook kiezen voor een sportvloer van rubber veiligheidsondergrond. De rubberschors kan op vrijwel elk ondergrond worden gelegd en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. U leest hier alles over een sportvloer van rubber veiligheidsondergrond.

Sportvloeren van Stedon

Wanneer u voor een van onze sportvloeren kiest bent u verzekerd van een snelle levering en de hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Bij vrijwel alle producten bestaat de mogelijkheid het product op maat te maken zodat het perfect aansluit op uw wensen. Onze sportvloeren zijn tevens in verschillende kleuren leverbaar, zo kleuren we samen uw buurt op. Weet u nog niet welke sportvloer het beste aansluit op uw behoeften? Bij Stedon adviseren wij u graag!

Meer weten over sportvloeren?

Of ga naar onze contactpagina >