Speelhuisjes voor openbare speelplaats

Home Onze Producten Speeltoestellen Speelhuisjes voor openbare speelplaats

U zoekt speelhuisjes voor een openbare speelplaats? Stedon Stedelijke Inrichting heeft een compleet aanbod aan duurzame en veilige speeltoestellen.

Speelhuisjes voor een openbare speelplaats van hout

Een houten speelhuisje is een prachtige toevoeging aan een openbare speelplaats. De huisjes zijn met name geschikt voor peuters en kleuters. Hier kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten gaan. Gezellig samen ’theedrinken’ en mama haar kookkunsten nadoen in de gefantaseerde keuken. Winkeltje spelen en zelfgemaakte zandtaartjes verkopen in de kiosk. Het is voor kinderen een heerlijke plek om de wereld al op jonge leeftijd te ontdekken.

Complete aankleding van een speelplaats

Bij Stedon kunt u terecht voor een speelhuisje dat helemaal voldoet aan uw wensen. Op onze website vindt u een selectie van ons aanbod, maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Gaat u een nieuwe speelplaats inrichten of een bestaande herinrichten? Dan helpen wij u graag in het gehele proces. Wij kunnen de complete aankleding voor u verzorgen. Samen met u creëren we een speelplaats die van alle gemakken is voorzien en aan alle eisen voldoet. Op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en design.

Speeltorens

Speelhuisjes zijn bedoeld voor de allerkleinsten. Zoekt u een vergelijkbaar speeltoestel voor iets grotere kinderen? Bekijk dan eens ons aanbod speeltorens en klimtoestellen.

speeltoestellen speelhuisje

Speelhuisje met terras BU 32760

speeltoestellen speelhuisje

Kiosk BU 32850

speeltoestellen speelhuisje

Kiosk BU 32780

speeltoestellen speelhuisje

Speel / klimhuisje BU 32900