STEDON Slimme stedelijke Producten

Het perfecte speeltoestel voor buiten

Home Onze Producten Speeltoestellen Het perfecte speeltoestel voor buiten

Bent u op zoek naar het perfecte speeltoestel voor buiten in uw buurt? Dan bent u bij Stedon aan het juiste adres! In ons ruim assortiment van uitdagende speeltoestellen vindt u precies waar u naar zoekt. Wij kunnen uw perfecte speeltoestel voor buiten ook op maat maken. Zo bent u bij Stedon ervan verzekerd dat het speeltoestel geheel aan uw wensen én aan de wettelijke vereisten voldoet!

Een stimulerend speeltoestel voor buiten

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een speeltoestel voor buiten is dat het de kinderen op verschillende manieren in hun ontwikkeling stimuleert. Op fysiek niveau wordt het kind gestimuleerd door het ontwikkelen van vaardigheden zoals klimmen en klauteren. Het helpt ook de motoriek van het kind te verbeteren. Een speeltoestel voor buiten heeft niet alleen op fysiek niveau een positief effect. Ook op sociaal niveau speelt de speeltuin een belangrijk rol. De speeltuin is namelijk een plek waar kinderen van verschillende leeftijden samenkomen en met elkaar spelen. Hier leren kinderen dingen met elkaar te delen, ruzies oplossen en vriendschappen te sluiten. Maar hoe kunt u nu deze stimulerende omgeving creëren? Met de juiste inrichting natuurlijk!

Een veilig speeltoestel voor buiten

Naast het stimuleren van de ontwikkeling door het spelen in een speeltoestel voor buiten is het van groot belang dat dit in een veilige omgeving kan gebeuren. Wij bouwen al onze speeltoestellen met veilige en duurzame materialen waarbij wij een lange levensduur kunnen garanderen. Ook bij het maken van de ondergrond van het speeltoestel voor buiten kijken wij met volle aandacht naar de beste en veiligste materialen. In ons assortiment van ondergronden vindt u bijvoorbeeld de rubber veiligheidsondergrond. Dit ondergrond is zowel onderhoudsvriendelijk als vrij toegankelijk en ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled banden. Daarnaast hebben wij de ondergrond van Drainbeton. Drainbeton geleidt het water direct af en is de meest veilige en geluidsorberend sportvloer. Zo bent u bij Stedon verzekerd van de meest veilige aankleding van uw speeltoestel voor buiten.

Speeltoestellen voor buiten van Stedon

In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende speeltoestellen voor buiten. Staat uw perfecte speeltoestel voor buiten er niet tussen? Wees dan niet gevreesd. U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten om al uw wensen te kunnen bespreken. Zo kunnen wij u adviseren welk product het beste bij uw wensen aansluit en bent u verzekerd van het beste speeltoestel voor buiten. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreid assortiment van speeltoestellen voor buiten.

Meer weten over straatmeubilair?

Of ga naar onze contactpagina >