Draaitoestellen voor een speelplein

Home Onze Producten Speeltoestellen Draaitoestellen voor een speelplein

Op zoek naar draaitoestellen voor een speelplein? Bij Stedon heeft u de keuze uit diverse moderne en veilige toestellen die voldoen aan de NEN-EN 1176 certificering.

Urenlang speelplezier 

Een speelplein is eigenlijk niet compleet zonder uitdagend draaitoestel. Kinderen vinden het heerlijk om met elkaar rondjes te draaien; steeds sneller en zonder er af te vallen! De draaibare klimboom zorgt voor een extra dimensie, namelijk klimmen en draaien tegelijkertijd. Waar u ook voor kiest, een draaitoestel is absoluut een aanvulling voor uw speelgelegenheid.

Het inrichten van een speelplein

Stedon heeft jarenlange ervaring met het inrichten van openbare ruimtes. Zo hebben wij al vele speelpleinen mogen voorzien van mooie en veilige speeltoestellen. We zien het als onze persoonlijke missie om uw speelruimte zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Dat betekent dat wij niet alleen oog hebben voor de speeltoestellen, maar ook voor hekwerken, zitbanken, afvalbakken en andere aankleding. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat kinderen zorgeloos kunnen spelen, verzorgers rustig kunnen toekijken en omwonenden geen overlast ervaren.

Ons assortiment draaitoestellen voor een speelplein

Bij Stedon heeft u de keuze uit de volgende draaitoestellen voor een speelplein:

  • Draaibare klimbomen
  • Draaipalen
  • Carrousel (zit draaitoestel)

Naast de draaitoestellen voor een speelplein kunnen wij ook een veilige ondergrond verzorgen, zodat kinderen altijd zacht en veilig landen. Onze producten worden met zorg en aandacht geproduceerd om goede kwaliteit en optimale veiligheid te waarborgen. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Bel ons gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Carrousel BU 66100

Saturn draaipaal BU 66700

Draaibare klimboom primo BU 67000

Draaibare klimboom Ufo BU 67100