STEDON Slimme stedelijke Producten

Wat kost een pannakooi

Home Sitemap Wat kost een pannakooi

Schokkende cijfers bevestigen nogmaals dat Nederlanders te weinig bewegen. Minder dan de helft van de Nederlanders voldoen aan de bewegingsrichtlijnen zoals deze zijn gesteld door de gezondheidsraad. Gelukkig zijn er ook positieve trends op te merken, zoals een toename van beweging onder de leeftijdscategorie 4-11-jarigen. Het is dus zaak dat beweging gestimuleerd wordt, niet alleen vanuit de overheid maar ook vanuit de maatschappij. In beweging komen is makkelijker dan de meesten denken, met de juiste mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld een pannakooi, een perfecte plek waar de jeugd een middagje kan bewegen! Maar wat kost een pannakooi eigenlijk? En hoe kunt u dit in uw buurt implementeren?

Een pannakooi van Stedon

Een pannakooi is een afgezet speelveld waarin twee doelen zijn aangebracht aan weerszijden. Een pannakooi neemt relatief weinig ruimte in beslag. Hierdoor is het erg praktisch om in een buurt of speeltuin te plaatsen. En over geluidsoverlast hoeft u zich geen zorgen te maken. Stedon fabriceert namelijk de pannakooien met geluiddempende materialen. Het is uiteraard ook mogelijk een pannakooi geheel op maat te laten maken. Dit betekent dat de pannakooi geheel naar wens wordt gemaakt en precies aansluit op uw behoeften. Heeft u echter inspiratie nodig bij het bedenken van een goed ontwerp of wilt u even rondkijken tussen de mogelijkheden? Neemt u dan gerust een kijkje in ons assortiment.

De kosten van een pannakooi

Op basis van uw wensen en behoeften wordt er door onze ontwerpers een design gemaakt. Hierbij wordt er gekeken naar de verschillende onderdelen die wenselijk zijn in een pannakooi, zoals een geluiddempende sportvloer van bijvoorbeeld Drainbeton. Het is niet alleen geluiddempend, er wordt ook kleur gegeven aan de sportkooi! Hierdoor wordt het een echte eyecatcher en een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om samen te bewegen. Hiermee wegen de kosten van een pannakooi niet af tegen de te behalen voordelen voor de gezondheid van uw buurt.

De verschillende pannakooien van Stedon

“In overleg is alles mogelijk”, dat is wat u kunt verwachten bij Stedon. Op onze website zijn een aantal voorbeelden van opgeleverde pannakooien en sportkooien te zien. In overleg zijn andere afmetingen uiteraard mogelijk. Er zijn tevens verschillende vormen mogelijk. Zo worden er ronde kooien aangeboden, vierkante kooien en rechthoekige kooien. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden voor u zijn om in uw omgeving een sportkooi of pannakooi te plaatsen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij staan u namelijk bij vanaf ontwerpfase tot de plaatsing.

Meer weten over straatmeubilair?

Of ga naar onze contactpagina >