Bent u op zoek naar straatmeubilair van beton? Dan bent u bij Stedon aan het juiste adres. Beton heeft vele voordelen als het gaat om straatmeubilair. Wij hebben een breed assortiment aan zitelementen van beton in diverse afmetingen, kleuren en afwerkingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker verder!

Voordelen van betonnen straatmeubilair

Beton heeft vele voordelen als het gaat om de keuze voor straatmeubilair. Beton is populair als bouwstof vanwege de hoge sterkte en de eenvoudige verwerkbaarheid. Beton is heel toepasbaar voor verschillende doeleinden en is bestand tegen verschillende weersinvloeden en vandalisme. Het is een duurzame bouwstof dat ook zeer geschikt is voor straatmeubilair. Op het gebied van straatmeubilair van beton zijn er vele mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonnen zitelementen in diverse afmetingen en vormen.

Straatmeubilair van beton: zitelementen

Betonnen zitelementen worden veel gebruikt in winkelcentra, schoolpleinen en speeltuinen. Tegenwoordig zie je ze in veel openbare ruimten staan. Straatmeubilair van beton kan ook een multifunctionele toepassing hebben. Denk hierbij aan een combinatie van een bloembak en een zitelement of een muur dat zo wordt ontworpen dat er mensen op kunnen zitten. Wij hebben ook betonnen poefen in ons assortiment die ook een waardevolle toevoeging zijn in een openbare ruimte. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos en dat maakt beton zo bijzonder.

Betonnen bloembakken

Veiligheid speelt een steeds grotere rol in openbare ruimten. Beton staat bekend om het sterke karakter en dat maakt het ook zeer geschikt voor betonnen bloembakken. Enerzijds zorgt de betonnen bloembak voor een fleurige uitstraling en anderzijds is het vooral een manier om de veiligheid te waarborgen, zodat auto’s en andere voertuigen niet in de buurt kunnen komen. Bloembakken worden ook ingezet om de snelheid te verlagen in het verkeer.

Meer weten over straatmeubilair van beton?

Stedon levert straatmeubilair op maat. Er zijn dus veel mogelijkheden om een ontwerp te laten maken dat voldoet aan al uw eisen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan zeker ons assortiment of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.