STEDON Slimme stedelijke Producten

Duurzaam en veilig met Drainbeton

Home Sitemap Duurzaam en veilig met Drainbeton

De populaire ondergrond ‘kunstgras’ zien we overal in Nederland. In de afgelopen 10 jaar zijn niet alleen professionele sportclubs dit ondergrond gaan gebruiken maar is het gebruik onder amateurclubs ook ontzettend toegenomen. De populariteit is vooral te danken aan het gemak dat kunstgras met zich meebrengt. Het is onder andere onderhoudsvriendelijk, kan tegen een stootje en is altijd bespeelbaar. Er zijn echter ook een aantal nadelen verbonden aan kunstgras. Gelukkig zijn er vervangers voor kunstgras, die wel 100% gerecycled worden en nog duurzamer zijn: Drainbeton!

Dé duurzame waterdoorlatende sportvloer

Eén van de vervangers voor kunstgras is Drainbeton. Drainbeton is een 100% gerecycled sportvloer voor de openbare ruimte. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam, het is ook nog eens geluiddempend en na een regenbui direct weer bespeelbaar! Door de structuur van het materiaal wordt het regenwater namelijk direct opgenomen in de grond waardoor er geen waterplassen op de vloer blijven liggen!

Sportkooien met Drainbeton

Wij bij Stedon weten als geen ander wat het belang is van een onderhoudsvriendelijk en duurzaam sport- en spelvloer voor de openbare ruimte. Daarom worden de door Stedon gerealiseerde sportkooien vaak aangelegd met een Drainbeton verharding. Met onze sportkooien garanderen wij eindeloos speelplezier op een veilige plek dat geheel voldoet aan de ISA-sport eisen.

Duurzaamheid op maat gemaakt

Stedon levert op maat gemaakte duurzame inrichting voor uw buurt en de openbare ruimte. Onze sportkooien zijn vandalismebestendig, geluiddempend, multifunctioneel en bovenal: duurzaam en veilig. Niet alleen goed voor mens maar ook voor milieu. Voor meer informatie kunt u nu vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten!