STEDON Slimme stedelijke Producten

De perfecte picknickplaats is een ontmoetingsplaats

Home Sitemap De perfecte picknickplaats is een ontmoetingsplaats

Een perfecte manier om de zomerse maanden af te sluiten en te genieten van de laatste mooie dagen van dit jaar is natuurlijk met een uitgebreide picknick. Lekker genieten, samen met vrienden of familie van een heerlijk hapje en een drankje in een mooi park of gezellig langs het water. Het wordt pas echt genieten als er in de openbare inrichting ook rekening gehouden is met al uw picknick-wensen. Wij vertellen u alles over de openbare inrichting rondom picknickplaatsen en waarom u nu al kunt nadenken over de inrichting van de openbare ruimtes om op tijd te zijn voor een geweldige start van het voorjaar.

Meer dan een picknickplaats

Wanneer u aan picknicken denkt ziet u misschien een standaard picknicktafel voor u. Maar er zijn talloze ontwerpen en materialen die gebruikt kunnen worden bij het inrichten van een picknickplaats. De inrichting van een openbare ruimte als een picknickplaats heeft ook een heel belangrijke rol. Een picknickplaats fungeert namelijk als ontmoetingsplek voor jong en oud. Het nodigt mensen uit even te gaan zitten en tot rust te komen. Kortom: de juiste aankleding is onmisbaar in de openbare ontmoetingsplaats. Zo verandert een gewone picknickplaats in een echte ontmoetingsplaats voor allen in de omgeving.

Onze picknicksets

Met ons breed assortiment bent u bij Stedon altijd aan het juiste adres voor al uw wensen met betrekking tot het inrichten van deze ontmoetingsplaatsen in de samenleving. De grote verscheidenheid in ons assortiment zorgt voor de naadloze afstemming op zowel de doelgroep als de omgeving. Zo kunt u een ware ontmoetingsplaats creëren waarmee bijgedragen wordt aan de sociale binding in uw gemeente. Met milieuvriendelijke- en duurzame materialen maken wij de picknickplaats geheel naar uw wens.

Neem nu alvast contact op

Het jaar is nog niet eens ten einde en wij hebben het alweer over het voorjaar. Dat komt omdat er meer tijd in de voorbereiding gaat zitten dan u misschien denkt. Voor een perfecte start van het voorjaar kunt u nu al contact opnemen met een van onze specialisten! Zo worden uw wensen volledig in kaart gebracht. Neemt u alvast een kijkje in ons uitgebreid assortiment van straatmeubilair, speeltoestellen en andere ontmoetingsplekken. Bij Stedon hebben wij al jarenlange ervaring met het inrichten van openbare ruimten. Hierdoor kunnen wij u bijstaan met deskundig advies over het inrichten van diverse openbare bestemmingen zoals speeltuinen, schoolpleinen, skateparken en stadscentra. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.