STEDON Slimme stedelijke Producten

Beweegtuin voor kinderen

Home Sitemap Beweegtuin voor kinderen

Rondrennen, tikkertje spelen, klimmen en klauteren. Een beweegtuin voor kinderen stimuleert beweging en speelt een grote rol in het stimuleren van sociaal contact tussen kinderen. Het nodigt kinderen uit om te ontdekken en te bewegen in de frisse buitenlucht. Maar hoe ziet een beweegtuin er eigenlijk uit voor kinderen? Het groot voordeel van een beweegtuin is dat dit volledig zelf is samen te stellen.

Beweegtuin voor kinderen realiseren

Bewegen in de frisse buitenlucht is niet alleen gezond voor kinderen, maar ook erg leuk. Zo ontdekken en ontwikkelen ze hun eigen kracht en bewegen ze bovendien veel meer. Een beweegtuin is niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen treffen elkaar voor een praatje en doen misschien zelfs even mee. Een beweegtuin kan volledig worden samengesteld voor verschillende doelgroepen. Er kunnen toestellen worden geplaatst voor jonge kinderen en bijvoorbeeld tieners. Het aantal toestellen hangt ook af van de grootte van de tuin en welke andere elementen worden toegevoegd zoals zitplaatsen en bloembakken. Neem een kijkje in ons assortiment voor inspiratie.

Outdoor fitness voor volwassenen

Het is modern en trending: buiten fitness voor kinderen en volwassenen. Gewoon sporten in je eigen buurt is nu mogelijk dankzij outdoor fitness. Er komen steeds meer plaatsen in Nederland waar dit (kosteloos) mogelijk is. Het is een goede manier om mensen aan te sporen om te gaan bewegen, want het is ook nog eens leuk om te doen. En het fijne aan outdoor fitness is: men hoeft geen rekening te houden met openingstijden van de sportschool. Het is altijd beschikbaar.

Ontdek de mogelijkheden

Een beweegtuin voor kinderen biedt vele voordelen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een beweegtuin of outdoor fitness in uw gemeente? Bekijk ons assortiment toestellen of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee voor het beste resultaat!

Buiten fitnesstoestellen, bootcamp, outdoor fitness, buiten fitness, vandalismebestendig buiten fitnesstoestellen
Buiten fitnesstoestellen, bootcamp, outdoor fitness, buiten fitness, vandalismebestendig buiten fitnesstoestellen