Betonnen bloembakken voor openbare ruimten

Home Sitemap Betonnen bloembakken voor openbare ruimten

De fleurige multi-inzetbaarheid van bloembakken

Betonnen bloembakken zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Vooral in het voorjaar en de zomer zorgt het voor een fleurige uitstraling in openbare ruimtes. Maar tegelijkertijd kunnen bloembakken worden ingezet voor het waarborgen van de veiligheid van openbare ruimten en in het verkeer. Bij Stedon kunt u terecht voor oersterke bloembakken in allerlei uitvoeringen. Wilt u ontdekken welke bloembakken in uw gemeente passen? Lees dan zeker verder!

De verschillende functies van betonnen bloembakken voor openbare ruimten

Bloembakken zijn multi-inzetbaar en dat is niet zonder reden. Ze zijn namelijk in verschillende uitvoeringen en formaten verkrijgbaar en ze zijn daarnaast gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vergen. Als u om zich heen kijkt in openbare ruimtes dan vallen de bloembakken vaak als eerste op. Bloembakken houden een ruimte leefbaar in de breedste zin van het woord.

Veiligheid op straat

Een leefbare omgeving heeft ook te maken met veiligheid. Bloembakken worden in verschillende situaties gebruikt om meer veiligheid te creëren. In het verkeer worden steeds meer bloembakken ingezet om te zorgen voor meer veiligheid. Denk hierbij aan het begrenzen van fietspaden of oversteekplaatsen, maar ook aan het beperken van de snelheid. Bloembakken zijn massief en werken daarom als een uitstekende manier om de snelheid van het passerende verkeer te verlagen. Bloembakken in openbare ruimten zoals winkelcentra voorkomen dat het verkeer het winkelend publiek kan naderen.

De betonnen bloembakken van Stedon

Als het gaat om betonnen bloembakken voor openbare ruimten, dan bent u bij Stedon aan het juiste adres. Wij maken gebruik van duurzame materialen, waardoor de bloembakken een lange levensduur hebben. De bloembakken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen, dus er is veel mogelijk om volgens uw wensen betonnen bloembakken te produceren.

Heeft u interesse in betonnen bloembakken? Neem dan een kijkje in het assortiment of neem gerust vrijblijvend contact met ons op!