STEDON Slimme stedelijke Producten

Betonnen bloembakken voor openbare ruimten

Home Sitemap Betonnen bloembakken voor openbare ruimten

De fleurige multi-inzetbaarheid van betonnen bloembakken

Betonnen bloembakken zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Vooral in het voorjaar en de zomer zorgt het voor een fleurige uitstraling in openbare ruimtes. Deze betonnen elementen kunnen tegelijkertijd ook worden ingezet voor het waarborgen van de veiligheid van openbare ruimten. Zo ook in het verkeer, waar een betonnen bloembak voor voetgangersveiligheid kan zorgen. Bij Stedon kunt u terecht voor oersterke bloembakken in allerlei uitvoeringen. Zo weet u zeker dat de bloembakken naadloos aansluiten bij de omgeving. Wilt u ontdekken welke bloembakken in uw gemeente passen? Lees dan zeker verder!

De verschillende functies van betonnen bloembakken voor openbare ruimten

Bloembakken zijn multi-inzetbaar. En dat is niet zonder reden! Ze zijn als afzetting te plaatsen en als aankleding van de openbare ruimte. De robuuste uitstraling van een strakke betonelement is ongeëvenaard. Daarnaast zorgen deze bloembakken ook voor meer groen in de omgeving. Groen in een openbare ruimte heeft vele positieve effecten op de gebruikers van een ruimte, blijkt uit onderzoek. Zowel op de mentale gemoedstoestand als de lichamelijke gezondheid heeft ‘groen’ een positief invloed. Bloembakken houden een ruimte leefbaar in de breedste zin van het woord.

Veiligheid op straat

Een leefbare omgeving heeft natuurlijk ook te maken met veiligheid. Bloembakken worden in verschillende situaties gebruikt om meer veiligheid te creëren. In het verkeer worden steeds meer bloembakken ingezet om te zorgen voor meer veiligheid. Denk hierbij aan het begrenzen van fietspaden of oversteekplaatsen, maar ook aan het beperken van de snelheid. Bloembakken zijn massief en werken daarom als een uitstekende manier om de snelheid van het passerende verkeer te verlagen. De imposante uitstraling zorgt er eveneens voor dat betonnen bloembakken effectieve gevolgen hebben op het verkeer. Bloembakken in openbare ruimten zoals winkelcentra voorkomen dat het verkeer het winkelend publiek kan naderen.

De betonnen bloembakken van Stedon

Als het gaat om betonnen bloembakken voor openbare ruimten, dan bent u bij Stedon aan het juiste adres. Al ruim 17 jaar is Stedon betrouwbare partner op het gebied van openbare inrichting. Onze betonproducten zijn gemaakt van duurzame materialen. Letterlijk duurzaam, want ze genieten van een lange levensduur! Daarnaast zijn de bloembakken verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Uw product kan dus geheel naar uw wens worden gemaakt! Heeft u interesse in betonnen bloembakken? Neem dan gerust een kijkje in het uitgebreide assortiment of werp een blik in onze opgeleverde projecten. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze betonspecialisten.

Meer weten over betonnen bloembakken?

Of ga naar onze contactpagina >