STEDON Slimme stedelijke Producten

Barbecueën in het openbaar

Home Sitemap Barbecueën in het openbaar

Barbecueën in het openbaar

Met de zomer in het vooruitzicht wordt ook de barbecue regelmatig aangezet. Maar soms is er geen mogelijkheid om te barbecueën vanwege ruimtegebrek of andere omstandigheden. Dan is een openbare barbecueplaats in een woonwijk, park of in recreatiegebieden een uitkomst. In diverse steden in Nederland zijn er al van deze openbare barbecueplaatsen en ze zijn mateloos populair.

Waarom een barbecueplaats?

Barbecueën in de achtertuin is heel gezellig, maar het kan ook leuk zijn om juist met buren of zelfs de hele buurt te gaan barbecueën. Ideaal voor het leggen van nieuwe contacten en het is een gezellige sociale aangelegenheid. Het maakt een openbare plaats toegankelijker voor een groter publiek. De gemeente wijst een speciale plek aan voor de inrichting van een openbare barbecueplaats. Kortom: een openbare barbecueplaats is een waardevolle toevoeging!

Hoe ziet een openbare barbecueplaats eruit?

De barbecue zelf is gemaakt van massief materiaal dat wel tegen een stootje kan. Er kan een aparte inrichting voor de barbecueplaats komen, maar het kan ook worden toegevoegd aan een huidige ontmoetingsplek. Daarom staan er vaak zitplaatsen bij, dat is wel zo comfortabel. Een afvalbak van Stedon is ook onmisbaar, zodat men de kolen en het overige afval kan weggooien. De afvalbak kan daarom met twee aparte afvalbakken binnenin worden geleverd, zodat het afval gescheiden kan worden opgevangen.

Interesse in de mogelijkheden van barbecueën in het openbaar?

Neem dan zeker contact met ons op. Stedon levert producten van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vergen. Ook zijn de producten ‘hufterprooof’. Voor de inrichting van een openbare barbecueplaats zijn vele mogelijkheden. We kunnen desgewenst ook straatmeubilair verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden, vertel ons daarom uw wensen en we denken graag met u mee. Neem ook een kijkje in ons aanbod van straatmeubilair voor inspiratie of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Barbecueen in het openbaar