STEDON Slimme stedelijke Producten

Banken voor openbare ruimte

Home Sitemap Banken voor openbare ruimte

Overal waar je kijkt vind je ze; banken in allerlei soorten en maten. Ze zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Een ‘eenvoudig’ bankje is niet altijd meer de eerste keuze, maar het maakt steeds meer plaats voor moderne ontmoetingsplaatsen of zelfs sundecks. Een bank in een winkelcentrum of park gewoon heel praktisch en solide, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Meer weten over banken voor openbare ruimte? U leest hieronder meer.

Duurzame banken voor openbare ruimte

Een solide bank is gemaakt van duurzaam materiaal en een voordeel hiervan is dat er weinig onderhoud nodig is. Daarnaast is een duurzame bank ook bestand tegen vandalisme. Er zijn meerdere materialen mogelijk, denkt u hierbij aan staal, (hard)hout en beton. Er is voor elke openbare ruimte wel een passend ontwerp mogelijk. In een park of een andere natuurlijke omgeving past een bank met houten elementen erg goed. Maar ook beton is hierin een mogelijkheid.

Ontmoetingsplaatsen

Het is mogelijk om losse banken te plaatsen, maar een ontmoetingsplaats geeft grotere groepen personen de mogelijkheid om plaats te nemen. Dit kan een jongeren ontmoetingsplaats zijn, maar ook op schoolpleinen. Organiseert u een groot evenement? Ook daar kunnen verplaatsbare ontmoetingsplaatsen met banken en losse elementen een uitkomst bieden. Of overweegt u juist een sundeck waar mensen naast elkaar kunnen plaatsnemen? Bekijk het overzicht van ons assortiment. Kortom: ontdek ook de mogelijkheden van grotere ontmoetingsplaatsen in een openbare ruimte.

Innovatieve oplossingen bij Stedon

Bij Stedon denken we graag met u mee; van ontwerp tot aan de oplevering. Innovatie is een belangrijke pijler binnen onze organisatie en daarom bent u bij Stedon verzekerd van een deskundige inrichting van uw openbare ruimte. Wilt u eens sparren over de mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en laat u inspireren!

Banken voor openbare ruimte
Banken voor openbare ruimte