Voetbalkooi of pannakooi kopen in Nederland

Wilt u een pannakooi kopen in Nederland? Onze pannakooien worden in eigen fabriek gemaakt, waardoor wij direct een voetbalkooi op maat kunnen leveren. Ook de montagewerkzaamheden in uw gemeente worden gedaan door een vaste montageploeg. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van kleinere machines, waardoor ook moeilijk bereikbare locaties geen probleem zijn. Omdat STEDON zijn eigen producten produceert worden de elementen in kleine handzame onderdelen geproduceerd zodat deze makkelijk te monteren zijn. Tot slot beschikt STEDON ook nog eens over eigen transport met een 28 tonmeter autolaadkraan die een reikwijdte heeft van 12,5 meter. Dit maakt ons erg flexibel en efficiënt.

Toepassingsmogelijkheden voor pannankooien zijn onder anderen:

  • Sportverenigingen
  • Onderwijsinstellingen
  • Recreatieondernemingen
  • Speeltuinen
  • Openbare pleinen

Pannakooi kopen in Nederland: hoe veel kost dit?

Wanneer u interesse heeft in een pannakooi is het logisch dat u wilt weten wat de kosten zijn. De kosten van een pannakooi of pannaveld worden bepaald door een aantal elementen. Onze prijzen verschillen per maatwerkproduct. Ze variëren van 2995.- tot 10.960,-.

Verschil in prijs

De productinformatie van voorbeeld 1 (2995,-) bestaat uit een doorsnede van 6.60 m (ovaal) en een hoogte van 0.60 / 1.20 / 0.60 m. Verder wordt er gebruik gemaakt van NSK sportpanelen en verzinkt of corten. De pannakooi wordt geleverd met montage instructies.

Pannakooi voor elk budget, Pannakooi rond, Pannakooi Verzinkt, pannakooi corten, Pannakooi, pannakooien, pannaveld, pannavelden, sportkooi, sportkooien, voetbalkooi, voetbalkooien, pannakooi openbare ruimte
Pannakooi voor elk budget, Pannakooi rond, Pannakooi Verzinkt, pannakooi corten, Pannakooi, pannakooien, pannaveld, pannavelden, sportkooi, sportkooien, voetbalkooi, voetbalkooien, pannakooi openbare ruimte

De productinformatie van voorbeeld 2 (10.906,-) bestaat uit een doorsnede van 6 meter en een Hoogte van 200 cm, DSM ( optie: SSM ) en doelen: tubegoal 125.

En zo zijn er nog vele andere voorbeelden van pannakooien. U ziet dat de extra kosten ontstaan door extra opties en materiaal. Het is aan u wat u wel of niet wilt. Liever direct voorbeelden met bijbehorende prijzen zien? Klik dan hier.

Hoe groot is de pannakooi?

Wij adviseren u uiteraard graag over het formaat pannakooi voor de speelruimte die u beschikbaar heeft. Op een groot veld kunnen meer spelers tegelijk spelen, maar op een klein veld ligt het speltempo nog wat hoger en komt het nóg meer op technische vaardigheden aan. Advies over een pannakooi kopen in Nederland? Neem direct contact op!

Andere eigenschappen pannakooi

De pannakooien van STEDON zijn in verschillende afmetingen, kleuren en modellen leverbaar. Onze kooien zijn gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen, zodat uw pannakooi een lange levensduur heeft. Daarnaast heeft u de keuze uit een vaste pannakooi of zelf montage pakket ( de panna 07 van  2.995,- ).  Al onze producten worden op maat gemaakt. Hierin onderscheiden wij ons zeer.

Meer dan een pannakooi

Dat steeds meer scholen en gemeentes in Nederland een pannakooi kopen is niet zo gek. Een pannakooi is meer dan een veld met hekken eromheen. Het is vaak dé plek waar kinderen en jongeren uit de wijk of school samenkomen. Ze delen vreugde van het winnen en leren omgaan met verlies, maar bovenal maken ze heel veel plezier met elkaar en leren ze nieuwe mensen kennen. Een pannaveld stimuleert een actieve en sociale levensstijl: kortom een geweldige ontmoetingsplek met een sportief karakter. STEDON wil dan ook graag deze actieve levensstijl stimuleren. STEDON biedt dan ook een compleet aanbod gericht op de jeugd.

Pannakooi kopen in Nederland heel populair

Straatvoetbal en pannavoetbal zijn heel erg populair. Pannavoetbal is een partijvorm binnen het straatvoetbal en kan één tegen één gespeeld worden, maar ook in partijen van twee of vijf personen. Bij straatvoetbal en pannavoetbal draait het niet om de goals maar om het respect. Dit krijg je vooral als je je tegenstander weet af te troeven met een panna. De panna is een beweging waarbij één voetballer de bal tussen de benen van de tegenstander door speelt. De belangrijkste voorwaarde voor een geslaagde panna is dat de poortende speler zelf balbezit houdt na deze beweging. Het is mooi om te zien waar een voetbalkooi toe kan leiden. Passeerbewegingen, trucjes met de bal, etc. Het is ook nog eens goede entertainment voor het publiek, die bij twijfel volgens de regels, de scheidsrechter is.

Meer weten over onze pannakooien?