STEDON Slimme stedelijke Producten

Transport

Home Over ons Transport

STEDON beschikt over eigen transport. Onze Euro 6 vrachtwagen met een 28 tonmeter autolaadkraan heeft een reikwijdte van 12,5 meter. Doordat wij ons eigen transport verzorgen kunnen wij flexibel en efficiënter werken. Maar de vrachtwagen kan ook als hulpmiddel worden ingezet tijdens de montage. Door gebruik te maken van de laadkraan tijdens de montage wordt de lichamelijke belasting beperkt.

Milieu – CO2 uitstoot

Milieu is een belangrijk aspect als je het hebt over transport. STEDON vindt het dan ook belangrijk dat de CO2 uitstoot tot het minimum wordt beperkt. Door tijdens het plannen de verschillende transporten met elkaar te combineren zorgen wij ervoor dat de laadruimte van de vrachtwagen volledig wordt benut. Hierdoor worden geen onnodige kilometers gemaakt en beperken we de CO2 uitstoot.
Daarnaast hebben onze chauffeurs een cursus  ‘het nieuwe rijden’ gevolgd. Hiermee wordt efficiënter rijgedrag gestimuleerd. Door het nieuwe rijden is er een brandstof besparing van 5% wat zich weer vertaald in aanzienlijk minder CO2 uitstoot.

Meer weten over STEDON?