STEDON Slimme stedelijke Producten

Stedon breidt uit

Home Nieuws Stedon breidt uit

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 03 februari 2022


Stedon is altijd graag in beweging. Elke dag zijn wij bezig met de mooiste projecten, verspreid over heel Nederland en België. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het skatepark wat wij in Veendam mogen realiseren. Of de Urban Chess tafels die op steeds meer plekken komen te staan. Maar wij zijn ook dichtbij onze eigen locatie druk bezig. Lees verder en ontdek wat ons nog meer bezig houdt.

Stedon groeit en breidt uit

Zoals gezegd is Stedon ook op eigen locatie druk bezig met een mooi project. Begin 2022 zijn wij van start gegaan met het uitbreiden van onze productiehal op de hoofdlocatie in Leeuwarden.

‘Door de uitbreiding van onze productiehal kunnen wij bij Stedon nog beter inspringen op de ontwikkelingen van de markt en aan de vraag van onze klanten voldoen’, aldus Masha namens Stedon.

De nieuwe productiehal voegt straks 200m2 toe aan de bestaande productiehal aan de Orionweg in Leeuwarden.

Meer ruimte, meer mogelijkheden

Omdat Stedon vanaf april 2022 over een grotere productiehal beschikt, kunnen wij straks veel slimmer inspringen op de vraag vanuit de markt. Daarnaast kan Stedon zichzelf blijven ontwikkelen en op zoek gaan naar nieuwe elementen binnen de openbare inrichting. Dit zal ervoor zorgen dat ons aanbod altijd up-to-date blijft en deze aangevuld kan worden met nieuwe innovaties.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord en denken graag met u mee.