STEDON Slimme stedelijke Producten

Speeltoestellen voor een openbare ruimte, van STEDON

Home Nieuws Speeltoestellen voor een openbare ruimte, van STEDON
Kinderen horen buiten te spelen, vooral vandaag de dag! Bij Stedon hebben we alles voor uw gemeente om dit mogelijk te maken! Zoals speeltoestellen voor een openbare ruimte. Speeltoestellen zijn bij Stedon verkrijgbaar in meerdere soorten en maten en in allerlei creatieve vormen. Denk aan: 

  • een speelboot,
  • klimtoren,
  • glijbanen,
  • draaitoestellen,
  • kabelbanen,

​​​​​​​en nog veel meer.  Bekijk ons assortiment voor meer informatie.

 

Buiten spelen bevordert de gezondheid van kinderen

We weten het allemaal: buiten spelen bevordert de gezondheid van kinderen. Vooral een jaar zoals 2020 heeft ons doen beseffen hoe belangrijk het is om een ruimte dichtbij huis te hebben waar je als kind je energie kwijt kunt! Speeltoestellen voor een openbare ruimte is niet alleen leuk voor kinderen; ook ouders treffen elkaar terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Een speelplaats in een wijk of buurt heeft daarom ook een belangrijke sociale functie. Bij Stedon hechten we veel waarde aan het laten bewegen van jong en oud, daarom kunt u ook bij ons terecht als het gaat om speeltoestellen voor een openbare ruimte.

Waarom speeltoestellen voor een openbare ruimte?

Wat is een wijk zonder een speelplaats voor kinderen? Kinderen kunnen hun energie kwijt, ontmoeten hun vrienden, leren van elkaar, etc. Dit herkennen we vast nog van ons zelf: na het avondeten nog even buiten afspreken om met je buurtgenoten nog even te schommelen of gewoon rondrennen en klimmen en klauteren. Dit is goed voor het stimuleren van beweging en voor het immuunsysteem van kinderen is het gezond om veel buiten te zijn. Vergeet ook niet dat de ouders op deze manier ook weer meer buiten komen. Oftewel; er zit een groot maatschappelijk belang achter het toevoegen van speeltoestellen aan een openbare ruimte van uw gemeente.

 

 

Speeltoestellen openbare ruimte weinig onderhoud en duurzaam

Wat maakt de speeltoestellen van Stedon heel geschikt? Onze speeltoestellen, net als al onze andere producten, zijn NEN-EN1176 gecertificeerd en daarmee veilig voor kinderen. Maar ook kwaliteit speelt een grote rol en daarom zijn de speeltoestellen duurzaam en vergen ze weinig onderhoud.

Speeltoestellen voor een openbare ruimte op maat

Heeft u behoefte aan speeltoestellen voor uw openbare ruimte, op maat? Dat kan! Wij denken met u mee. Misschien wilt u wel een combinatie van speeltoestellen met een skatebaan? Of heeft u behoefte aan een plek voor hangjongeren, naast speeltoestellen in uw openbare ruimte.  Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag met het ontwerp.

Meer weten over speeltoestellen voor een openbare ruimte?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.