STEDON Slimme stedelijke Producten

Alles voor de perfecte picknick in uw gemeente

Home Nieuws Alles voor de perfecte picknick in uw gemeente

De perfecte picknick begint bij de locatie

Op een zonnige dag willen mensen niets liever dan buiten zijn en genieten van de natuur. Een plek om samen met elkaar en de omgeving te genieten van de ruimte en de rust. Maar heeft u hier wel een geschikte locatie voor in uw gemeente? Heeft u wel genoeg picknick mogelijkheden in de buurt? Misschien denkt u dat een picknickplaats geen grote prioriteit heeft, maar het tegendeel word vaak bewezen. Mensen komen samen op dit soort plekken, ze ontmoeten elkaar op een andere manier. Hiermee wordt de sociale binding binnen uw gemeente verhoogd!

Een picknick voor iedereen

Waar u de picknick mogelijkheid neerzet in uw gemeente is bepalend. De locatie moet namelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast is het belangrijk na te denken over de rust in de omgeving van de picknick locatie. Mensen moeten kunnen genieten van de natuur, zonder gestoord te worden door bijvoorbeeld toeterende auto’s. Ook is het belangrijk dat de picknickset toegankelijk is voor alle gebruikers. Er zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden voor de aankleding van een picknicklocatie. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment banken en picknicksets.

Begin vandaag met een picknick in uw gemeente

Stedon helpt u bij het realiseren van een picknicklocatie in uw gemeente. Onze specialisten voorzien u van onafhankelijk en deskundig advies op maat. Met korte communicatielijnen kunnen wij uw project snel realiseren. Hieronder hebben wij een kleine greep uit ons assortiment banken en picknicksets voor u verzameld. Het gehele assortiment van straatmeubilair bekijkt u hier.

Boombank BU 85000

Banken en picknicksets straatmeubiliar

Picknickset ST-JOP

Parkbank Venlo

Meer weten over banken & picknicksets?