STEDON Slimme stedelijke Producten

Minder stress? Begin met de inrichting van uw stad!

Home Nieuws Minder stress? Begin met de inrichting van uw stad!

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon


Een gezonde leefomgeving begint bij de inrichting van die omgeving. Wilt u bijvoorbeeld beweging stimuleren in uw omgeving? De inrichting van de stad kunt u daarbij goed gebruiken! Leg bijvoorbeeld een netwerk van wandelparken aan en maak een fietsvriendelijke omgeving door de juiste afzetpalen.

Trapveldje

Bij de inrichting van de stad draait het niet alleen om het stimuleren van beweging. Het draait natuurlijk ook om het creëren van ontmoetings- en ontspanningsplekken. Meer ruimte voor bewegen leidt tot minder stress bij de inwoners. Meer gelegenheid tot ontspanning leidt tot een grotere mate van geluk. Kortom: zeker de moeite waard!

Advies bij de inrichting van uw stad

Voor persoonlijk advies op maat bent u bij Stedon aan het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van stedelijke inrichting zijn wij uw betrouwbare partner bij de inrichting van uw stad. Neem eens een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten om inspiratie op te doen voor de mogelijkheden voor u.

Stedon helpt bij de inrichting van stad en gemeente

Wij helpen u graag bij de inrichting van uw stad. In ons assortiment vindt u allerlei duurzame producten waarmee u de stad op een slimme manier inricht. U verliest hierbij nooit uw doelstellingen uit het oog en wij staan u bij met vrijblijvend advies en een breed aanbod aan op maat te maken producten voor uw project. Neem vandaag contact op met één van onze specialisten.

boombeschermers boomroosters
Pannakooi

Meer weten over stedelijke inrichting?