STEDON Slimme stedelijke Producten

Het voorjaar begint: tijd om de sportvloer speelklaar te maken

Home Nieuws Het voorjaar begint: tijd om de sportvloer speelklaar te maken

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 2 april 2019


Het is gelukkig zover: de lente is begonnen! Het is het weer langer licht, s’morgens hoort u de vogels weer fluiten en het is heerlijk weer voor de kinderen om buiten te gaan spelen. En zegt u lente dan zegt u grote schoonmaak. Maar wat heeft Stedon met schoonmaken?

Buiten sportvloer, drainbeton, waterdoorlatende sportvloer, sportvloer voor in een sportkooi, duurzame sportvloer, duurzaam

Voorkom waterplassen, voorkom onveilige situaties

U ziet het misschien wel bij u in de tuin: overal liggen bladeren, steentjes en weggewaaid modder en zand. Dit alles komt ook op een sportvloer van een sportkooi terecht die in een park of wijk staat. Het vuil dat op de sportvloer ligt zorgt er voor dat de vloer niet meer waterdoorlatend is. Hierdoor zal het water op de vloer blijven liggen wat uiteindelijk zorgt voor algvorming. Met als resultaat dat er onveilige situaties kunnen ontstaan door een gladde sportvloer.

Om er voor te zorgen dat er een veilige sportomgeving is, is het belangrijk om een jaarlijks onderhoud te plegen aan de sportvloer.De vloer behoudt dan zijn speelwaarde, u zorgt voor
een veilige omgeving en door goed onderhoud zorgt u ervoor dat de gebruikers lang speelplezier zullen beleven.

Het begint bij een goede sportvloer

Drainbeton sportkooiEen sportvloer is een essentieel onderdeel van een sportkooi. Het zorgt ervoor dat een bal goed rolt of stuitert, wat belangrijk is voor de speelwaarde van een sport of spel. Maar een goede (en schone) sportvloer zorgt ook voor een veilige sport- en speelomgeving. Dit zijn belangrijke punten bij het kiezen van de juiste sportvloer. Maar naast de speelwaarde en veiligheid wil het oog natuurlijk ook wat. Want een mooie strakke en schone sportvloer creëert een verzorgt straatbeeld maar het nodigt de gebruiker ook uit om te gaan sporten.

Meer weten over onze drainbeton sportvloer? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten over onze sportvloeren?