Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 09 maart 2021


Gezondheid en stedelijke inrichting

Stedon draagt bij aan de gezondheid van de Nederlandse bevolking. Beweging is voor iedereen goed, jong en oud. Wat kun je als gemeente doen om hier (extra) aandacht aan te besteden? Door te investering in stedelijke inrichting voor de gezondheid. Stedon produceert en levert een uitgebreid aanbod aan stedelijke producten voor de gezondheid: speeltoestellen, sportvloeren, sport & spel producten, calisthenics en freerunning attributen, alles voor outdoor fitness en skate. Wij kunnen over ons zelf zeggen dat we in Nederland één van de weinige zijn met zo’n ruim aanbod (op maat gemaakt). Daarnaast begeleiden wij projecten van A tot Z.

Stedelijke inrichting voor de gezondheid van ouderen

Er zijn steeds meer Nederlanders die de voordelen aan het outdoor fitness zien. Outdoor fitness is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, het heeft ook grote positieve effecten op de mentale gezondheid.

Buiten fitnesstoestellen, bootcamp, outdoor fitness, buiten fitness, vandalismebestendig buiten fitnesstoestellen
Buiten fitnesstoestellen, bootcamp, outdoor fitness, buiten fitness, vandalismebestendig buiten fitnesstoestellen

Stedelijke inrichting voor de gezondheid van kinderen

Uit onderzoek blijkt dat mensen die in hun jeugd regelmatig hebben gesport ook op latere leeftijd meer bewegen en gezonder zijn. De inrichting van de woonomgeving kan een belangrijke rol spelen hierin. Stedon denkt hierin graag met u mee.  Stedon heeft een compleet aanbod aan NEN-EN 1176 gecertificeerde toestellen en kan u helpen bij de complete inrichting van de speelplaats. Heel belangrijk vinden wij dat kinderen gestimuleerd worden door uitdagende speeltoestellen die de creatieve geest in gang zetten. Bij Stedon vindt u een uitgebreid assortiment aan verschillende speeltoestellen waarmee u de speeltuin een echt wonderland maakt. Stedon maakt speeltoestellen op maat en geheel volgens wettelijke eisen. De veiligheid staat immers voorop. Een greep uit projecten die te maken hebben met openbare inrichting en de gezondheid van kinderen vindt u hier. 

Kwaliteit staat voorop bij stedelijke producten voor de gezondheid

Wij produceren in onze eigen fabriek. In onze werkplaats is de juiste kennis en ervaring aanwezig die ervoor zorgt dat ons product van de juiste kwaliteit is. Kwaliteit staat bij Stedon voorop. Wij hechten dan ook groot belang aan MVO, denk aan een bijdrage leveren aan kwaliteit, milieu, veiligheid en arbeid. Wij hebben dan ook de volgende certificaten behaald:

  1. ISO 9001 (TUV gecertificeerd)
  2. ISO 14001 (TUV gecertificeerd)
  3. VCA Bedrijfscertificering (TUV gecertificeerd)
  4. Certificaat Erkend Leerbedrijf (SBB) (o.a. Allround Constructiemedewerker, Allround Lasser, Technisch Tekenaar, Marketing en Communicatie)
  5. Een verplicht aantal medewerkers hebben hun BHV diploma, VCA-certificaat, heftruckcertificaat en hijsbewijzen
  6. Onze chauffeurs hebben de cursus het ‘nieuwe rijden’.

Meer weten over onze betonproducten?