STEDON Slimme stedelijke Producten

Geniet volop van de zon met deze loungebank

Home Nieuws Geniet volop van de zon met deze loungebank

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 5 juni 2018


Het is nu al een lange tijd heerlijk zomer weer en wat genieten we er allemaal van! We gaan er dan ook met z’n allen lekker op uit. Naar het strand of op we doen even een drankje op een terras in de stad. Maar ook als we aan het werk zijn gaan we tijdens de lunchpauzes vaak even naar buiten. En ja.. waar kunt u dan écht even lekker genieten?

Op heel veel plekken in de buitenruimte, bijvoorbeeld in een park of in de stad, is vaak al wel een zitgelegenheid aanwezig. Denk aan een parkbank of ander zitelement. Maar als u even echt wilt genieten van de zon of van een lekker muziekje dan is het toch wel fijn om even te ‘loungen’. En waar kunt u dat nou beter op doen dan op deze prachtige loungebank.

Parkbanken
Parkbanken

Passend in elke buitenruimte

De loungebank heeft een mooie vloeiende lijn. Door de organische vormen heeft u, of u nou groot of klein bent, geen last van randen die in uw benen duwen maar het zorgt ervoor dat u even heerlijk kunt relaxen.
Voor de zitting gebruiken we Cumaru hardhout ( in overleg is een andere type zitting mogelijk ). Wij maken gebruik van dit type houtsoort omdat het onder andere zeer duurzaam en klimaat neutraal is. Het onderframe kan geleverd worden in beton maar u kunt er ook voor kiezen om corten staal ( roest kleur ) of gecoat staal te gebruiken.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van onze loungebank? U kunt, geheel vrijblijvend, hier uw informatie opvragen.

Meer weten over onze banken?