STEDON Slimme stedelijke Producten

Geen overlast meer door ontmoetingsplek voor jongeren

Home Nieuws Geen overlast meer door ontmoetingsplek voor jongeren

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 18 december 2017


Groen, blauw of rood? Met een bank of liever een statafel? U kunt bij Stedon zelf bepalen hoe uw ontmoetingsplek voor jongeren eruit komt te zien. Het ontwerp van het product kan zo worden gemaakt dat het perfect past in het beeld van uw leefomgeving.

Een ontmoetingsplek plaatsen op een door u zelf uitgekozen locatie ontmoedigd samenscholing bij bijvoorbeeld een winkelcentrum of op een schoolplein. Samen-scholing bij deze plaatsen kan zorgen voor geluidsoverlast maar kan mensen soms ook een onveilig gevoel geven. Ook zorgt het voor zwerfafval op plaatsen waar u het niet wilt. Want wat is er nou vervelender dan dat de kinderen op school tussen de sigarettenresten lopen te spelen.

Ontmoetingsplek hangplek
Ontmoetingsplek hangplek

Nieuw ontwerp ontmoetingsplek voor jongeren

Met onze vernieuwde jongeren ontmoetingsplek Dugout Special 600 creëert u een ruime ‘hangplek’. Deze ontmoetingsplek is 6 meter breed. De banken in deze over-kapping zijn, in tegenstelling tot de Dugout special, rondom tegen zowel de achterwand als de zijwanden geplaatst. Ook zijn de staanders voorzien van twee zittafels en aan de voorzijde twee statafels.

De voordelen van een ontmoetingsplaats of overkapping op een rij:

ontmoedig samenscholing op ongewenste plekken

regisseer zelf de plaats van samenkomen

Geen overlast voor omstanders of omwonenden

Geen zwerfafval op ongewenste plaatsen zoals een schoolplein of winkelcentrum

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag informatie ontvangen over onze jongeren ontmoetingsplekken? U kunt hier uw informatie opvragen.

Ontmoetingsplek hangplek
Ontmoetingsplek hangplek