STEDON Slimme stedelijke Producten

Geen overlast meer door een rammelde sportkooi

Home Nieuws Geen overlast meer door een rammelde sportkooi

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 25 september 2018


 

U herkent het misschien wel: u staat naast het voetbalveld tegen het hekwerk aan te leunen terwijl u naar het spannend toernooi van uw kind kijkt. De bal wordt gepasst naar een andere speler maar hij of zij kan de bal net niet op tijd aannemen. De bal komt uw kant op en knalt vervolgens hard tegen het hek aan met gekletter, gegons en een wiebelend hek als resultaat. Dit had nou niet gehoeven!

Wat is het verschil tussen hekwerk en een sportkooi?

Hekwerk zien we overal, in de stad, rondom een speeltuin of langs sportvelden. De geluidsoverlast dat ontstaat wanneer er een object tegen het hek aan komt kan een groot irritatiepunt vormen voor zowel de omwonenden, als de gebruiker zelf. Hierdoor zit er wel degelijk verschil tussen een hekwerk of een sportkooi. De belasting van een hekwerk is vele male minder dan dat van een sportkooi. Als een hek is geplaatst zal deze daarna hoegenaamd niet meer worden aangeraakt. Een sportkooi daar in tegen moet tegen een stootje kunnen en dan moet het ook nog met zo min mogelijk geluidsoverlast.

sportkooi voetbalkooi
sportkooi voetbalkooi

Stil Sterk Massief

SSM staat voor Stil Sterk Massief Hekwerk, en dat is precies wat het is! De wandpanelen worden namelijk van een hoge kwaliteit, dikwandig en massief metaal gemaakt. Door de combinatie van deze eigenschappen in onze materialen van onze wandpanelen, als onze unieke aanpak van produceren zijn ze niet alleen zeer sterk maar ook resonantie bestendig. Dat betekent dus: weg met de geluidsoverlast!

Wilt u meer weten over ons SSM hekwerk? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten of vraag onze prijslijst aan.

sportkooi, sportkooien, sportarena, sportarena's, sportveld, sportvelden, voetbalkooi, voetbalkooien
hekwerk SSM sportkooi Cruijff Court