STEDON Slimme stedelijke Producten

Culturele hoofdstad 2018: bloembakken Stationsplein

Home Nieuws Culturele hoofdstad 2018: bloembakken Stationsplein

Zwart Poppetje nieuwsbrief Door Stedon     icoon-kalender 12 februari 2018


Leeuwarden is gekozen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018! Het gaat een mooi cultureel jaar worden. Niet alleen voor Friesland maar natuurlijk voor iedereen!

Zoals iedereen in Leeuwarden en omgeving wel heeft gemerkt is er hard gewerkt aan verschillende projecten in Leeuwarden. Het verbeteren van onder andere verschillende knooppunten maar ook het herinrichten van het stationsplein.

Betonnen bloembakken
betonnen Bloembakken

Het plein is overzichtelijker geworden en is verrijkt met een uniek kunstwerk van twee kinderhoofden in een mistfontein. Tevens zijn er op het stationsplein in Leeuwarden ronde betonnen bloembakken geplaatst door Stedon. De bloembakken zijn doormiddel van de opening aan de onderkant te verplaatsen. Dit kan van pas komen als er een ander evenement in de stad zal plaatsvinden. Het evenement kan dan worden aankleed met de mooi gevulde bloembakken. Maar het gebied kan ook worden afgezet met de bloembakken, dat er voor zorgt dat er geen auto’s kunnen komen.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden bij u in de buurt? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze bloembakken? Vraagt u hier u informatie op.

betonnen Bloembakken
Betonnen bloembakken