STEDON Slimme stedelijke Producten

Fietsbeugels op maat

Home Fietsbeugels op maat

Oersterke fietsbeugels van Stedon

Wat een aardigheid, die fietsbeugels. Geen geparkeerde fietsen meer tegen bomen, ramen of midden op het voetpad. Fietsbeugels zijn een mooie oplossing om de overlast van rondslingerende fietsen tegen te gaan. Wilt u alles weten over de fietsbeugels en andere fietsparkeersystemen van Stedon? Lees dan zeker verder!

Fietsbeugels voor fietsend Nederland

Nederland staat bekend als fietsland. Honderdduizenden mensen verplaatsen zich elke dag door het hele land naar hun werk of hobby. Geen wonder dat er behoorlijk wat ruimte nodig is om al die fietsen te kunnen parkeren. Maar een parkeersysteem voor fietsen is niet zo vanzelfsprekend als gedacht. Op veel plaatsen in Nederland is er simpelweg te weinig ruimte om al die duizenden fietsen te kunnen parkeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan treinstations, winkelcentra en scholen. Maar ook bedrijven hebben niet altijd een ruimte voor het parkeren van fietsen. Het gevolg is dat er veel fietsen vlug worden neergezet tegen muren en ramen, wat tot overlast leidt en schade. Gelukkig is hier een mooie oplossing voor in de vorm van fietsparkeersystemen.

Voordelen van fietsbeugels

Een oplossing voor het parkeren van fietsen moet vooral duurzaam zijn. Fietsleunbeugels zijn een ideaal fietsparkeersysteem. De fietsen kunnen eenvoudig worden geplaatst aan beide kanten van de fietsbeugel en het is hufterproof. Fietsbeugels hebben echter een klem waar die fietsen in kunnen worden gezet. Ten opzichte van de fietsleunbeugels is dit een stevigere variant wat ook bij storm of harde wind beter blijft staan. Hierin zijn ook diverse mogelijkheden als het gaat om verschillende diktes banden.

Meer over fietsbeugels op maat van Stedon

Onze fietsbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig RVS en zijn duurzaam. De fietsbeugels zijn pekelbestendig, satijngeborsteld en bestand tegen vandalisme. Kies voor Stedon als u voor een duurzame oplossing gaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fietsbeugels op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Fietsparkeren
Fietsparkeren