Calisthenics in Nederland

Een rage uit Amerika diebekendheid heeft gewonnen op Nederlandse bodem: Calisthenics! Het is een verzamelnaam voor verschillende oefeningen. De oefeningen zijn gericht op het gebruik van eigen lichaamsgewicht. De nieuwste vorm van buitensport in Nederland. Bij het beoefenen van Calisthenics in Nederland kan er gebruik worden gemaakt van specifieke toestellen. De toestellen worden aangelegd in een zogenoemde ‘Calisthenics park’, die vrij toegankelijk is voor iedereen. Deze vorm van sport heeft zijn populariteit grotendeels te danken aan de laagdrempeligheid. Er wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van lichaamsgewicht. Zo is het voor iedereen een makkelijke manier om in beweging te blijven in de heerlijke buitenlucht!

Een Calisthenics park in uw omgeving?

Natuurlijk wilt u inwoners in beweging krijgen! Uit talloze onderzoeken zijn de positieve effecten van sport en beweging gebleken. Niet alleen fysiek, ook mentaal zijn de voordelen van sport ongeëvenaard. U biedt inwoners de kans om lekker in beweging te komen door een prachtige en uitdagende Calisthenics park aan te leggen in een stimulerende omgeving. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de toestellen gemakkelijk in onderhoud, weers- en vandalismebestendig zijn. Daarom bent u bij Stedon aan het juiste adres. De Calisthenics toestellen van Stedon kunnen naadloos geïntegreerd worden in uw omgeving en voldoen volledig aan uw eisen en wensen.

Calisthenics in Nederland

Stimulerende Calisthenics in Nederland

Onze experts helpen u met deskundig advies op het gebied van Calisthenics. Wij weten als geen ander waar u aan moet denken tijdens de planning, bouw en onderhoudt van een Calistenics park. In ons ruim assortiment vindt u allerlei stimulerende toestellen waarmee het park een ware bron van beweging in de omgeving wordt. Zo vindt u bij ons onder andere de XL Dip Barz, uitstekend voor het trainen van de schouder- en armspieren. Ook de Triple Platform is een bekend toestel voor het versterken van de beenspieren. Een extra voordeel van deze toestellen is dat er meerdere soorten oefeningen voor verschillende spiergroepen, op één Calisthenics toestel kan worden getraind.

 

Stedon helpt u verder

Met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van stedelijk inrichting is Stedon uw betrouwbare partner bij het aanleggen van een Calisthenics park in Nederland. Ook voor deskundig advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd welke instellingen u voor zijn gegaan bij het aanleggen van Calisthenics toestellen, of wilt u inspiratie opdoen? Neem dan gerust een kijkje tussen onze opgeleverde projecten. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak met onze experts.

Samen werken aan

Duurzaamheid

Duurzame ontwikkeling ten aanzien van het produceren van inrichtingselementen voor de openbare ruimte maakt deel uit van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van STEDON en vormt een van onze belangrijkste plichten.