Certifceringen

Home Over ons Certifceringen

STEDON hecht groot belang aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Je kunt op verschillende aspecten een bijdrage leveren aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, denkt u bijvoorbeeld aan Kwaliteit, Milieu, Veiligheid of Arbeid.

Milieu

Op het gebied van milieu houdt STEDON al met verscheidene punten rekening. Door efficiënt in te kopen en gebruik te maken van de allerbeste snijtechnieken zorgen wij ervoor dat ons staalafval bijzonder laag is. Maar ook op het gebied van transport houden wij rekening met het milieu. Zo maken wij in de fabriek gebruik van elektrische transportmiddelen. En hebben onze chauffeurs een cursus gevolgt ‘het nieuwe rijden’.

Erkend leerbedrijf

STEDON is een gecertificeerd erkend leerbedrijf bij SBB. Wij bieden reguliere stageplaatsen, maar ook studenten die een BBL leertraject willen volgen kunnen dit binnen ons bedrijf doen. Wij besteden veel tijd aan het begeleiden van studenten zodat zij de juiste ervaring opdoen en begeleiding krijgen.

Certificaten

Wij hebben voor deze belangrijke punten de volgende certificaten behaald:

  • ISO 9001 (TUV gecertificeerd)
  • ISO 14001 (TUV gecertificeerd)
  • VCA Bedrijfscertificering (TUV gecertificeerd)
  • Certificaat Erkend Leerbedrijf (SBB) ( o.a. Allround Constructiemedewerker, Allround Lasser, Technisch Tekenaar, Marketing en Communicatie)
  • Een verplicht aantal medewerkers hebben hun BHV diploma, VCA certificaat, heftruckcertificaat en hijsbewijzen.

sbb-beeldmerk-fc
9108631965 ISO-VCA StedonBV