Speeltoestellen voor een openbare ruimte

Home Sitemap Speeltoestellen voor een openbare ruimte

Spelen bevordert de gezondheid van kinderen

Een speelplaats is niet alleen leuk voor kinderen; ook ouders treffen elkaar terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Een speelplaats in een wijk of buurt heeft daarom ook een belangrijke sociale functie. Bij Stedon hechten we veel waarde aan het laten bewegen van jong en oud, daarom kunt u ook bij ons terecht als het gaat om speeltoestellen voor een openbare ruimte.

Waarom speeltoestellen voor een openbare ruimte?

Wat is een wijk zonder een speelplaats voor kinderen? Vroeger speelden kinderen altijd buiten. Zodra ze het avondeten op hadden dan konden de kinderen niet wachten om weer naar buiten te gaan. De vriendjes en vriendinnetjes stonden immers al te wachten. Urenlang schommelen of gewoon rondrennen en klimmen en klauteren. Goed voor het stimuleren van beweging en voor het immuunsysteem van kinderen is het gezond om veel buiten te zijn. Vergeet ook niet dat de ouders op deze manier ook weer meer buiten komen.

Welke speeltoestellen zijn er?

Tegenwoordig zie je steeds minder kinderen buitenspelen. Dat kan anders vinden wij bij Stedon. Daarom zijn er speeltoestellen in meerdere soorten en maten en in allerlei creatieve vormen. Denk hierbij aan een speelboot, klimtoren, glijbanen, draaitoestellen, kabelbanen en nog veel meer. Dat maakt speeltoestellen heel geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden. De toestellen van Stedon zijn NEN-EN1176 gecertificeerd en daarmee veilig voor kinderen. Maar ook kwaliteit speelt een grote rol en daarom zijn de speeltoestellen duurzaam en vergen ze weinig onderhoud. Bekijk ons assortiment voor meer informatie.

Speeltoestellen voor een openbare ruimte op maat

Ook voor specifieke wensen kunt u bij Stedon terecht. Misschien wilt u wel een combinatie van een speelveld en een skatebaan voor grotere kinderen. Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag met het ontwerp. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.