Sportplein ROC Almere

Home Onze projecten Sport en Spel Sportplein ROC Almere

In Almere heeft het ROC Flevoland een geweldige sportplaats laten leveren en plaatsen. Dit sportplein is voornamelijk bedoeld voor de leerlingen van het ROC, die het zullen gebruiken voor hun sportieve lessen.

De producten die zijn toegepast in dit project:


Stormbaan

Bij het ROC is er een calisthenicspark met een uitgebreid aanbod aan toestellen. Hier kunnen leerlingen verschillende oefeningen uitvoeren, allemaal op hun eigen niveau. Bovendien is de opstelling van de toestellen zo ontworpen dat er ook een parcours op tijd kan worden afgelegd, wat een extra uitdaging vormt voor de leerlingen!

SSM sportkooi

Naast het calisthenicspark bevindt zich op het sportplein ook een sportkooi, die is afgewerkt met onze SSM sportpanelen. Deze speciale sportpanelen zijn ontworpen en geproduceerd om uiterst vandalismebestendig te zijn en het geluid tot een minimum te reduceren, Wat natuurlijk prettig is voor de leerlingen die in de klaslokalen zitten.
De sportkooi is uitgerust voor basketbal en voetbal, en met zijn prachtige kleuraccenten is het echt een blikvanger op het plein!

En als de leerlingen na hun harde werk even willen ontspannen, kunnen ze dat doen op de comfortabele loungebanken die naast het sportplein zijn geplaatst.

Wilt u graag meer informatie over dit project, onze calishtenicstoestellen of andere producten?