Achter de schermen: Bert

Home Nieuws Achter de schermen: Bert

Achter de schermen: Bert

In deze serie ‘achter de schermen’ laten we je kennis maken met het team achter Stedon. Hoe zijn de werknemers bij Stedon terecht gekomen en wat is hun visie? Je leest het in deze serie, die begint met een paar vragen aan onze werknemer Bert!

 

Hoe ben je bij Stedon terecht gekomen? Antwoord: Ik ben bij STedon terecht gekomen door vrienden van ons. Door hen kwam ik er achter dat deze functie vrij kwam en toevallig was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen er vanuit Stedon ook nog het geluid kwam dat de functie mij goed zou kunnen passen was de stap naar Stedon snel gemaakt.

 

Welke functie heb je? Antwoord: Ik adviseer gemeentes bij het invullen van openbare ruimte.

 

Wat is het leukste aan het werk bij Stedon? Antwoord: Het leukste is dat elke dag weer anders is, dat ik elke dag weer gesprekken mag voeren met (nieuwe) mensen en dat wij als Stedon een fantastisch, hoogwaardig en uniek assortiment producten mogen aanbieden.

 

Wat is het minst leuke aan het werk bij Stedon? Antwoord: Minst leuk is als dingen niet goed gaan.

Hoe ziet een gemiddelde dag bij Stedon er uit voor jou ? Antwoord: Een gemiddelde dag ziet er als volgt uit… ‘s ochtends vroeg laat ik de hond uit, daarna check ik mijn e-mail, pleeg wat telefoontjes en stap de auto in naar mijn eerste afspraak. Gedurende de dag heb ik een aantal afspraken, telefoneer ik de hele dag en check en beantwoord veel e-mail. Thuis komend doe ik boodschappen, kookt ik eten voor mijn gezin, mijn vrouw en mijn dochter van 16. En ‘s avond probeer ik te sporten, fietsen, of televisie te kijken.

 

Wat maakt Stedon uniek? Antwoord: Stedon is uniek! We ontwerpen. We ontwerpen onze producten zelf. We maken onze producten zelf. Hierdoor kan de klant bepalen hoe het product er uit moet zien. We plaatsen onze producten zelf. Het is van uitzonderlijk goede kwaliteit. Het is hufterproof.  En het heeft met sport te maken. En dat alles van een Nederlands familie bedrijf!!!

 

En niet onbelangrijk, wat doe je graag naast je werk? Naast mijn werk moet ik sporten, fietsen. Mountainbike en racefiets. Kilometers maken. Verder luister ik graag naar muziek, ben een kind van de ‘80, dus daar gaat mijn voorkeur naar uit. Ik loop veel met onze hond en niet te vergeten, onze dochter basketbalt op het hoogste niveau in Nederland, ik kijk graag naar wedstrijden van haar team.