Afvalbakken

U bent op zoek naar metalen buitenafvalbakken? Of naar een andere oplossing om (zwerf)afval te voorkomen? Dat begint met voldoende afvalbakken in de openbare ruimtes. Stedon heeft een uitgebreid assortiment en biedt ook maatwerk oplossingen.

Opgeruimd staat netjes

Een schoon straatbeeld is wat iedere gemeente en waarschijnlijk ook elke inwoner wil. Een beter milieu begint bij jezelf, maar om het opruimen van afval te bevorderen is het belangrijk dat er voldoende afvalbakken beschikbaar zijn. Iedereen laat wel eens, bewust al dan onbewust, een blikje of papiertje achter op plaatsen die daar niet voor bestemd zijn. Vaak om de simpele reden dat er geen afvalbak voor handen is. Door afvalbakken op diverse, strategische plaatsen in de omgeving te plaatsen maakt u het jong en oud zo gemakkelijk mogelijk om hun afval te deponeren en het straatbeeld netjes te houden.

Onze metalen buitenafvalbakken

Voor elke omgeving en voor elk afvalprobleem is een passende oplossing. Wij hebben een groot assortiment aan metalen buitenafvalbakken voor ‘regulier’ afval, bijvoorbeeld onze blikmikker die erg handig is voor plaatsing langs fietspaden. Mensen kunnen hun afval al fietsend in deze afvalbak ‘mikken’. Ook voor specifiek afval bieden wij oplossingen. Zo hebben wij voor sigaretten speciale peukenpalen en voor hondenpoep een dog can. Wij denken graag met u mee over welke afvalbakken voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Afvalbak op maat

Heeft u een specifiek afvalprobleem waarvoor u een oplossing zoekt? Naast ons reguliere aanbod aan afvalbakken, kunnen wij ook afvalbakken op maat voor u ontwerpen en produceren. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

STEDON - Blikmikker - REV-2 - 2

Blikmikker

Cilinder 2

Cilinder

Blikmikker - Type 2 - 1

BM 2

Afvalbak Sqaure - Afb-02

Square

Afvalbak

BBQ afvalbak

afvalbakken straatmeubilair

Bever

Afvalbak - Heavy Duty 3 - 04

Cilinder HD

afvalbakken straatmeubilair

Korf

Pico Afvalbakken straatmeubilair

Pico

Circulo afvalbakken straatmeubilair

circulo

BM speciaal afvalbak straatmeubilair

BM Special

Afvalbakken straatmeubilair

HVN

Dog can afvalbak straatmeubiliar

Dog Can

Afbeelding1

BU 8620

Afbeelding2

BU 8625

BU 8627

BU 8627

BU 8630

BU 8630

afvalbakken straatmeubilair

Peukenpaal

afvalbak straatmeubilair

Pinbon afvalbak

PBU 8626

BU 8626